10-07-2019: Nieuwe pagina + nieuwe blog / New page + new blog!

Nederlands: Ik heb een nieuwe pagina aan mijn website ge-add. Eentje waar ik de challenge met mezelf aanga om elke week van heel 2019 een nieuw gedicht te schrijven. Tot nu toe 27 nieuwe gedichten dus! Je vind ze onder het kopje '2019 Challenge'. Ook heb ik een nieuwe blog geschreven over ouder worden. Deze vind je onder het kopje blog.

English: I added a new page to my website. One where I challenge myself to write a new poem for every week of 2019!
27 new poems for now. You'll find them under the button '2019 Challenge'. I also wrote a new Dutch blog on getting older. This one you can find under the button blog.

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-1.gif


16-11-2017: Nieuwe samenwerking + blog / New collaboration

Nederlands: Ik ben weer een nieuwe samenwerking aangegaan met Nina Ward. Dat heeft weer prachtige resultaten opgeleverd al zeg ik het zelf! Haar kunst geïnspireerd op het gedicht dat ik speciaal voor haar geschreven heb, Het heet 'Tricky love' en gaat over een goochelaar en een bedriegster. Je kunt de samenwerking hier vinden.
Ook heb ik eindelijk een nieuwe blog geschreven. Dit maal over ergernissen. Je kunt het hier vinden.
Veel lees en kijkplezier!

English: I did a new collaboration with Nina Ward. The results are amazing to be honest! Her art inspired by the poem I wrote especially for her. It is called 'Tricky love' and it is about a magician and a trickster. You can find the collab here. Have fun!

Lots of love,
Djanel Arends

coollogo_com-10287968-3.gif


22-10-2017: 2 Nieuwe gedichten en nieuwe samenwerking / New collaboration

Nederlands: Er staan twee nieuwe gedichten op mijn website, eentje in de categorie Verdriet, over een verwoestende liefde. Nog een gedicht is te vinden in de categorie Blijdschap & Kracht. Een uplifting gedicht over de ziel van een vlinder. Jouw ziel. 
Ook staat er een nieuwe Artist Collaboration klaar. Samen met Sarah heb ik weer een prachtige samenwerking voor elkaar gekregen. Een stuk kunst versterkt door woord. 

English: Sarah and me did a new collaboration, wich you can find here. It is a wonderdull piece of art combined with a deep poem about hidden treasures. 

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


26-07-2017: Nieuwe categorie / New category

Nederlands: Ik heb een nieuwe categorie ge-add aan mijn website, namelijk fotografie! Naast het maken van foto's voor bij mijn gedichten, vind ik foto's maken voor de leuk ook heel erg leuk. Je kunt het hier vinden.

English: I added a new catogory to my website: Photography! Besides taking photo's for my poems I take a lot of photo's just for fun too. You can find all these photo's here.

 

Lots of love,
Djanel Arends

coollogo_com-10287968-3.gif


08-06-2017: Nieuwe samenwerking / New collaboration!

Nederlands: Ik en Sarah van Moonartdreams zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Dit keer voor een wedstrijd op DeviantArt. Laat je verassen voor deze eye-opener! Je kunt de samenwerking hier vinden. 

English: Me and Sarah from Moonartdreams had a new collaboration. This time for a competition on DeviantArt. Let this eye-opener amaze you! You can find this collaboration here.

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


04-06-2017: Nieuw blogstukje.

Er staat een nieuw blogstukje op mijn website. Geschreven toen ik mij zeer neerslachtig en alleen voelde. Dit uitte zich in een stukje confronterende tekst, die me even met mijn neus op de feiten gedrukt heeft. Heftig!
Het blogstukje dat 'Alleen met mezelf' heet is hier te vinden. 

Lots of love, 
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


21-05-2017: Nieuwe foto's.

Er staan drie nieuwe foto's op mijn website onder verschillende gedichten. Het gedicht De zee, wat hier te vinden is, wordt nu vergezeld door een prachtige foto die ik geschoten heb in Scheveningen. Het gedicht De man en wolf, dat hier te vinden is, is nu rijker met een foto van een wolf die me recht in de lens aankeek. En het Engelse gedicht Lost in flames, wat hier staat, heeft nu een mooie foto erbij die ik gemaakt heb van mijn nichtje in een prachtige rode jurk. 

Veel lees-en-kijkplezier!

Lots of love, 
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


11-05-2017: Nieuwe samenwerking!

Er staat hier een nieuwe samenwerking voor jullie klaar. Deze keer samen met Therese Hellwert uit Sweden. Het gedicht dat ik gemaakt heb heet: 'Flaming desire' en gaat over een creatie uit mannelijke hand. Gemaakt voor hun lusten en wensen. Therese heeft hier een geweldig mooie tekening bij gemaakt. Ik ben meer dan tevreden!

Verwonder jezelf!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


06-05-2017: Nieuwe samenwerking + nieuwe blog.

Ik en Sarah van Moonartdreams zijn opnieuw de samenwerking aangegaan. Dit maal andersom. Ik heb een gedicht geschreven en Sarah heeft er een GEWELDIG kunststuk bij gemaakt! Het gedicht heet: "Galaxies of dreams" en haar tekening heet "In another dimension." Het sluit geweldig op elkaar aan en ik ben geweldig blij met deze samenwerking.

Ook staat er een nieuwe blog voor jullie online: Tinternet. Een blog over internet daten, en wat mijn ervaringen daarin zijn. Voor de goede lach!

Het gedicht en kunststuk zijn hier te vinden, de blog is hier te vinden.

Veel leesplezier en laat je verwonderen!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


26-04-2017 - Nieuw gedichten + nieuwe foto's

Er zijn een paar vers geschoten foto's toegevoegd aan wat gedichten. Onder het kopje Hartenzeer, bij Dutch Phoetry en dan het gedicht Ruzie, en het gedicht Van thuis naar huis op dezelfde pagina. En onder het kopje English Phoetry, Break-up bij het gedicht: Shadow. Onder het kopje Love staat een nieuwe foto bij het gedicht: Blue moon.
 Ook is er bij English Phoetry een nieuwe sub-categorie gekomen genaamd Strenght. Daar staat een nieuw gedicht met foto over een van mijn beste vriendinnen en model: Maaike Mastebroek. Het gedicht heet Faith & Laughter en gaat over een krachtig, sterk meisje die de hele wereld aankan. 
Naast de vele Engelstalige gedichten van afgelopen tijd heb ik er ook weer eens een geschreven in de Nederlandse taal. Uiteraard met bijpassende foto. Het gedicht heet Puur jij, en is hier te vinden. 

Veel leesplezier en blijf me volgen! Er komen namelijk nieuwe foto's aan en nieuwe collaborations!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


13-04-2017 - Nieuwe blogstukje: Jij kan, kon, kunst.

Hier is een nieuw blogstukje te vinden die ik heb geschreven over kunst. Kunst dat mij raakt, boeit en beweegt. Waarom ik kunst ben gaan maken en waarom ik denk dat we allemaal kunstenaars zijn. 

Veel leesplezier!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


16-04-2017 - Nieuwe artist collaboration.

Hier kun je mijn nieuwe samenwerking vinden met een artieste genaamd Sarah. Sarah van MoonArtDreams maakt prachtige kunst en heeft een heftig, persoonlijk verhaal wat van haar afgetekend moest worden. Ze vroeg me of ik haar gevoelens wilde verwoorden met een gedicht bij de tekening. Dat heb ik met alle liefde gedaan en wat is het eindresultaat van onze samenwerking prachtig geworden. 

 

Veel leesplezier en vergeet niet haar pagina eens te bezoeken. She's worth it!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif

 


10-04-2017 - Nieuw gedicht: The walk.

Ik heb hier een nieuw gedicht geplaatst genaamd: The walk. Een gedicht over een wandelend koppel, door weer en wind. Ik heb er ook een bijpassende foto bij die ik gemaakt heb in bos Nimmerdor in Amersfoort.

Veel leesplezier!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


09-04-2017 - Nieuwe categorie + nieuw gedicht.

Ik heb een nieuwe categorie toegevoegd aan het menu: Artist Collaboration! Artieste Femke van La Fem Art & Design heeft een geweldig kunstwerk gemaakt voor mij en ik heb besloten daar een gedicht bij te schrijven. Dat bevalt me eigenlijk zó goed dat ik van plan ben vaker te gaan samen werken met andere artiesten voor leuke artist collaborations. Het gedicht + geweldige kunstwerk zijn hier te vinden. 

Veel plezier!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


06-04-2017 - Nieuw concept, nieuwe Facebookpagina én nieuwe website.

Dat schrijven mijn passie is, weten jullie inmiddels wel. Jarenlang heb ik jullie bekogeld met gedichten onder mijn brand name: Poetry Of A Dutch Girl. Fotograferen is ook iets wat ik heel graag doe. Ik maakte altijd al kiekjes voor de leuk, maar sinds ik mijn nieuwe camera heb, is de liefde voor fotografie net als de liefde voor het schrijven, ontembaar geworden. Daarom heb ik besloten, na veel trouwe jaren, te stoppen met het concept Poetry Of A Dutch Girl, en me te storten op mijn nieuwe concept: Phoetry, Photography & poetry by a Dutch girl.
Mijn gedichten, verhalen & blog combineren met pure beelden, mijn kijk op de wereld. Tekst combineren met visuele content.
Daar hoort natuurlijk een gloednieuwe Facebook pagina bij: Phoetry, en een mooie vernieuwde website.
That's right, ik heb mijn domeinnaam gekocht! (JUICH)
Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, ik ben pas net begonnen met dit concept, maar het begin is er.
Mijn website en pagina zullen de komende weken, maanden en jaren uitgroeien tot mijn kijk op de wereld. Woord & beeld en ik hoop dat ik jullie na al die jaren nog kan verwonderen, verbazen en bewegen.
Hoe dan ook, ik ben terug. Met een nieuw concept en een hoofd vol inspiratie.
Jullie zijn nog lang niet van mij af! 

Hulde!
Djanel Arends,
coollogo_com-10287968-3.gif

 


28-03-2017 - 2 nieuwe gedichten: Afscheid van een vreemde & Lost in flames.

Er staan twee nieuwe gedichten op mijn website. Afscheid van een vreemde, een gedicht over afscheid nemen van iemand die ooit ontzettend dicht bij je heeft gestaan, en nu een vreemde is. Dit gedicht is hier te vinden. 
Een ander nieuw gedicht is: Lost in flames. Een Engels, diep gedicht waar je zelf een beeld bij mag bedenken. Dit gedicht is hier te vinden.

Veel leesplezier!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-2.gif


22-02-2017 - Nieuw blogstukje: Hoe-zit-m'n-kut-blog.

 

Een grappig nieuw blogstukje over de standaarden waar we als vrouwen vandaag de dag aan moeten voldoen, en hoe ver sommige daarin kunnen gaan. Heel duidelijk een kut blog! :)

Lots of love, 
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


21-09-2016 - Nieuw blogstukje: Geschonden.

Een heftig blogstukje over een boek geschreven door Souad: Geschonden. Een verhaal over een eerwraak en een blog over haar bewogen en heftige leven. 

Lots of love,
Djanel Arends.
coollogo_com-10287968-4.gif


17-09-2016 - Nieuw blogstukje + 4 nieuwe versjes.

Dit keer een nieuw blogstukje over een eiland waar ik mijn hart verloren ben. Niet aan een man, nee. Maar aan de zon en de zee. Hij staat onder het kopje: Blog. Ook staan er onder het kopje: versjes, 4 nieuwe versjes. 

Veel leesplezier!

Lots of love,
Djanel Arends.
coollogo_com-10287968-5.gif


13-07-2016 - Nieuw blogstukje + nieuw gedicht.

Eindelijk weer een nieuw blogstukje over Nederlandse zomers, wat dat met ons doet en hoe ik denk dat we er vanaf komen, staat nu onder het kopje: Blog.

Onder het kopje: Nederlandse gedichten, en dan: Break upstaat een nieuw gedicht onder de naam: Van thuis naar huis. Een ietwat verdrietige tekst wat een gevoel beschrijft wat we allemaal wel kennen denk ik.

Veel leesplezier en laat je niet kisten door het weer!

Lots of love,
Djanel Arends.
coollogo_com-10287968-6.gif


28-02-2016 - Nieuwe gedichten + 2 nieuwe blog stukjes.

Er staan twee nieuwe gedichten op de website. Onder het kopje: Nederlandse gedichten, en dan het kopje: Liefde, staat: Onze kerst, een romantisch liefdesgedicht. Onder het kopje: Memorial, staat het gedicht: Verloren december. Een gedicht over de minder leuke kant van de gezellige decembermaand, het gemis. 

Ook staan er twee nieuwe blogstukjes onder het kopje: Blog.  Aange-naam, Een blog voor parents to be die nog geen naam hebben voor hun kroost to be en graag iets speciaals willen en een blog genaamd: Van quinoa kutten naar frikandel speciaal trutten, over de uitstervende superfood hype en quinoa koninginnen.
Veel lees plezier en geniet van de heerlijke zondagavond.

Lots of love,
Djanel Arends.
coollogo_com-10287968-7.gif


18-12-2015 - Nieuw blokstukje: Het jaarlijks terugkerende kerst mirakel.

Er staat een nieuw blogstukje online over het kerst mirakel dat de gemoederen al een aantal jaren bezighoudt. Weet ik het antwoord?  Geen idee. Maar ik heb wel 3 ijzersterkte theorieën. ;)
Dit blogstukje is te vinden onder het kopje: Blog, in het menu. 
Veel lees plezier en alvast hele fijne kerstdagen en een stralend nieuw jaar!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-8.gif


30-10-2015 - Nieuw blogstukje: Haast.

Er staat een nieuw blogstukje online, onder het kopje: Blog. (hoe verassend!) Het gaat deze keer over iets waar ik helemaal niet tegen kan: mensen met haast. Ik wens jullie veel lees plezier!

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-9.gif


28-10-2015 -  Nieuwe pagina: Wat is er nieuw.

 

Wat is er nieuw? Nou, deze pagina is nieuw! Op deze pagina zet ik neer wat er (hoe verassend!) nieuw is bijgekomen aan gedichten, versjes, foto's etc. Zo is er altijd met 1 klik op de muisknop te zien of er wat nieuws is bijgekomen, of dat alles nog steeds is wat het was. Zo hoop ik het voor mezelf, maar vooral voor jullie het overzichtelijk te houden en jullie een hoop zoekwerk te besparen tussen alle bergen gedichten. 

Lots of love,
Djanel Arends
coollogo_com-10287968-10.gif