26-04-2017 - Nieuw gedichten + nieuwe foto's

Er zijn een paar vers geschoten foto's toegevoegd aan wat gedichten. Onder het kopje Hartenzeer, bij Dutch Phoetry en dan het gedicht Ruzie, en het gedicht Van thuis naar huis op dezelfde pagina. En onder het kopje English Phoetry, Break-up bij het gedicht: Shadow. Onder het kopje Love staat een nieuwe foto bij het gedicht: Blue moon.
 Ook is er bij English Phoetry een nieuwe sub-categorie gekomen genaamd Strenght. Daar staat een nieuw gedicht met foto over een van mijn beste vriendinnen en model: Maaike Mastebroek. Het gedicht heet Faith & Laughter en gaat over een krachtig, sterk meisje die de hele wereld aankan. 
Naast de vele Engelstalige gedichten van afgelopen tijd heb ik er ook weer eens een geschreven in de Nederlandse taal. Uiteraard met bijpassende foto. Het gedicht heet Puur jij, en is hier te vinden. 

Veel leesplezier en blijf me volgen! Er komen namelijk nieuwe foto's aan en nieuwe collaborations!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


13-04-2017 - Nieuwe blogstukje: Jij kan, kon, kunst.

Hier is een nieuw blogstukje te vinden die ik heb geschreven over kunst. Kunst dat mij raakt, boeit en beweegt. Waarom ik kunst ben gaan maken en waarom ik denk dat we allemaal kunstenaars zijn. 

Veel leesplezier!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


16-04-2017 - Nieuwe artist collaboration.

Hier kun je mijn nieuwe samenwerking vinden met een artieste genaamd Sarah. Sarah van MoonArtDreams maakt prachtige kunst en heeft een heftig, persoonlijk verhaal wat van haar afgetekend moest worden. Ze vroeg me of ik haar gevoelens wilde verwoorden met een gedicht bij de tekening. Dat heb ik met alle liefde gedaan en wat is het eindresultaat van onze samenwerking prachtig geworden. 

 

Veel leesplezier en vergeet niet haar pagina eens te bezoeken. She's worth it!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif

 


10-04-2017 - Nieuw gedicht: The walk.

Ik heb hier een nieuw gedicht geplaatst genaamd: The walk. Een gedicht over een wandelend koppel, door weer en wind. Ik heb er ook een bijpassende foto bij die ik gemaakt heb in bos Nimmerdor in Amersfoort.

Veel leesplezier!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


09-04-2017 - Nieuwe categorie + nieuw gedicht.

Ik heb een nieuwe categorie toegevoegd aan het menu: Artist Collaboration! Artieste Femke van La Fem Art & Design heeft een geweldig kunstwerk gemaakt voor mij en ik heb besloten daar een gedicht bij te schrijven. Dat bevalt me eigenlijk zó goed dat ik van plan ben vaker te gaan samen werken met andere artiesten voor leuke artist collaborations. Het gedicht + geweldige kunstwerk zijn hier te vinden. 

Veel plezier!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


06-04-2017 - Nieuw concept, nieuwe Facebookpagina én nieuwe website.

Dat schrijven mijn passie is, weten jullie inmiddels wel. Jarenlang heb ik jullie bekogeld met gedichten onder mijn brand name: Poetry Of A Dutch Girl. Fotograferen is ook iets wat ik heel graag doe. Ik maakte altijd al kiekjes voor de leuk, maar sinds ik mijn nieuwe camera heb, is de liefde voor fotografie net als de liefde voor het schrijven, ontembaar geworden. Daarom heb ik besloten, na veel trouwe jaren, te stoppen met het concept Poetry Of A Dutch Girl, en me te storten op mijn nieuwe concept: Phoetry, Photography & poetry by a Dutch girl.
Mijn gedichten, verhalen & blog combineren met pure beelden, mijn kijk op de wereld. Tekst combineren met visuele content.
Daar hoort natuurlijk een gloednieuwe Facebook pagina bij: Phoetry, en een mooie vernieuwde website.
That's right, ik heb mijn domeinnaam gekocht! (JUICH)
Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, ik ben pas net begonnen met dit concept, maar het begin is er.
Mijn website en pagina zullen de komende weken, maanden en jaren uitgroeien tot mijn kijk op de wereld. Woord & beeld en ik hoop dat ik jullie na al die jaren nog kan verwonderen, verbazen en bewegen.
Hoe dan ook, ik ben terug. Met een nieuw concept en een hoofd vol inspiratie.
Jullie zijn nog lang niet van mij af! 

Hulde!
Dianel Arends,
coollogo_com-10287968-3.gif

 


28-03-2017 - 2 nieuwe gedichten: Afscheid van een vreemde & Lost in flames.

Er staan twee nieuwe gedichten op mijn website. Afscheid van een vreemde, een gedicht over afscheid nemen van iemand die ooit ontzettend dicht bij je heeft gestaan, en nu een vreemde is. Dit gedicht is hier te vinden. 
Een ander nieuw gedicht is: Lost in flames. Een Engels, diep gedicht waar je zelf een beeld bij mag bedenken. Dit gedicht is hier te vinden.

Veel leesplezier!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-2.gif


22-02-2017 - Nieuw blogstukje: Hoe-zit-m'n-kut-blog.

 

Een grappig nieuw blogstukje over de standaarden waar we als vrouwen vandaag de dag aan moeten voldoen, en hoe ver sommige daarin kunnen gaan. Heel duidelijk een kut blog! :)

Lots of love, 
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-3.gif


21-09-2016 - Nieuw blogstukje: Geschonden.

Een heftig blogstukje over een boek geschreven door Souad: Geschonden. Een verhaal over een eerwraak en een blog over haar bewogen en heftige leven. 

Lots of love,
Dianel Arends.
coollogo_com-10287968-4.gif


17-09-2016 - Nieuw blogstukje + 4 nieuwe versjes.

Dit keer een nieuw blogstukje over een eiland waar ik mijn hart verloren ben. Niet aan een man, nee. Maar aan de zon en de zee. Hij staat onder het kopje: Blog. Ook staan er onder het kopje: versjes, 4 nieuwe versjes. 

Veel leesplezier!

Lots of love,
Dianel Arends.
coollogo_com-10287968-5.gif


13-07-2016 - Nieuw blogstukje + nieuw gedicht.

Eindelijk weer een nieuw blogstukje over Nederlandse zomers, wat dat met ons doet en hoe ik denk dat we er vanaf komen, staat nu onder het kopje: Blog.

Onder het kopje: Nederlandse gedichten, en dan: Break upstaat een nieuw gedicht onder de naam: Van thuis naar huis. Een ietwat verdrietige tekst wat een gevoel beschrijft wat we allemaal wel kennen denk ik.

Veel leesplezier en laat je niet kisten door het weer!

Lots of love,
Dianel Arends.
coollogo_com-10287968-6.gif


28-02-2016 - Nieuwe gedichten + 2 nieuwe blog stukjes.

Er staan twee nieuwe gedichten op de website. Onder het kopje: Nederlandse gedichten, en dan het kopje: Liefde, staat: Onze kerst, een romantisch liefdesgedicht. Onder het kopje: Memorial, staat het gedicht: Verloren december. Een gedicht over de minder leuke kant van de gezellige decembermaand, het gemis. 

Ook staan er twee nieuwe blogstukjes onder het kopje: Blog.  Aange-naam, Een blog voor parents to be die nog geen naam hebben voor hun kroost to be en graag iets speciaals willen en een blog genaamd: Van quinoa kutten naar frikandel speciaal trutten, over de uitstervende superfood hype en quinoa koninginnen.
Veel lees plezier en geniet van de heerlijke zondagavond.

Lots of love,
Dianel Arends.
coollogo_com-10287968-7.gif


18-12-2015 - Nieuw blokstukje: Het jaarlijks terugkerende kerst mirakel.

Er staat een nieuw blogstukje online over het kerst mirakel dat de gemoederen al een aantal jaren bezighoudt. Weet ik het antwoord?  Geen idee. Maar ik heb wel 3 ijzersterkte theorieën. ;)
Dit blogstukje is te vinden onder het kopje: Blog, in het menu. 
Veel lees plezier en alvast hele fijne kerstdagen en een stralend nieuw jaar!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-8.gif


30-10-2015 - Nieuw blogstukje: Haast.

Er staat een nieuw blogstukje online, onder het kopje: Blog. (hoe verassend!) Het gaat deze keer over iets waar ik helemaal niet tegen kan: mensen met haast. Ik wens jullie veel lees plezier!

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-9.gif


28-10-2015 -  Nieuwe pagina: Wat is er nieuw.

 

Wat is er nieuw? Nou, deze pagina is nieuw! Op deze pagina zet ik neer wat er (hoe verassend!) nieuw is bijgekomen aan gedichten, versjes, foto's etc. Zo is er altijd met 1 klik op de muisknop te zien of er wat nieuws is bijgekomen, of dat alles nog steeds is wat het was. Zo hoop ik het voor mezelf, maar vooral voor jullie het overzichtelijk te houden en jullie een hoop zoekwerk te besparen tussen alle bergen gedichten. 

Lots of love,
Dianel Arends
coollogo_com-10287968-10.gif